Kuhajmo z Michelinovim chefom Urošem Štefelinom
in
sous chefom Tomašem Javurekom

Kulinarični kritik Uroš Mencinger pravi: »Malo jih je, ki imajo takšen bandeljc, pogrejejo s takšno juho, znajo tako z zelenjavo in z okusi pripovedujejo takšne lokalne zgodbe.«

Kuharska šola chefa UrošŠa za odrasleKuharska šola chefa UrošŠa za odrasleKuharska šola chefa UrošŠa za odrasleKuharska šola chefa UrošŠa za odrasle

....tradicionalne sestavine, sodobni kuharski postopki, spajanje jedi z vini, moč ekipe....

Program (od 9.00 do 15.00 ure):
  • prihod, dobrodošlica s kavico in hišnim pecivom
  • predstavitev podjetja – vizije razvoja, načina dela, organizacije dela v podjetju
  • kuhanje kosila s štirimi hodi s hišnimi kuharji pod vodstvom chefa Uroša Štefelina in sous chefa Tomasa Javureka (zmagovalec 1. sezone Gostilna išče chefa)
  • izbor ustreznih vin k vsakemu hodu (degustacija vin) pod vodstvom hišnega someljeja
  • priprava pogrinjkov
  • skupno kosilo (4 hodi) s hišnim kuharjem in sommelierjem, ustrezna vrhunska vina

Cilji delavnice:
Udeleženci bodo osvojili osnovna znanja s področja sestavljanja jedilnikov, povezave jedi s pijačo, pogrinjkov, spoznali bodo sodobne tehnike priprave jedi. Seznanili se bodo z lokalnimi živili in možnostmi njihove nadgradnje v kuhinji. Usposobili se bodo za pripravo zahtevnejših jedi s sodobnimi tehnikami in z upoštevanjem zakonitosti presnove v telesu.

Cena:
199,00 €/oseba
255,00 €/oseba - VKLJUČUJE tudi NOČITEV Z ZAJTRKOM

Cena vključuje:
  • dobrodošlico
  • predstavitev zgodbe razvoja podjetja, trendov v kulinariki
  • kuharsko delavnico
  • kosilo 
  • predstavitev slovenskih vin, degustacija
  • recepture z delavnice
  • DDV
Doplačila:
  • za vina ob kosilu
  • za goste, ki pridejo z vami: chefovo kosilo s 4 hodi: 49,00 €/noč, pijača po porabi
  • nočitev z zajtrkom: 65,00 €/noč (v dvoposteljni sobi), 79,00  €/noč (v enoposteljni sobi)
  • za turistično in promocijsko takso: 2,00 €/oseba/noč (če se odločite za spanje)

Delavnico izvedemo za najmanj 6 in največ 12 gostov.