Rezervacija

Domačini vas popeljemo po okusih baročne, barvite Radolce!

 

Zakaj je cvetni prah svetovna uspešnica, zakaj alkimistični muzej domuje v Radovljici, kdo je iznašel lectova srca, pri kateri temperaturi se strdi čokolada, zakaj kuhar prejme Michelinovo zvezdico, na kaj smo najbolj ponosni Radolčani?
 

Okušajte z nami!


Potek:
ČEBELARSKI MUZEJ

- pozdrav udeležencem, predstavitev poteka programa s strani domačega strokovnega vodiča

- sprejem v čebelarskem muzeju z medenim žganjem, okušanje čebeljih pridelkov, ogled muzeja
 
 ALKIMISTIČNI MUZEJ
- hladna zeliščna predjed chefa UrošŠa (1 Michelinova zvezdica), kozarec vina, ogled muzeja
   
 GOSTILNA LECTAR z LECTARIJO
- ogled Lectarske delavnice, juhica po receptu Hiše Lectar iz leta 1822, ko se je odprla Hiša Lectar
 
 LINHART HOTEL & BISTRO (chef UrošŠ)
- glavno jed bo postregla ekipa v 300 let starem prenovljenem Hotelu Linhart (chef Uroš Štefelin, 1 Michelinova zvezdica), kozarec ustreznega vina

RADOLŠKA ČOKOLADNICA
- čokoladno sladico boste pripravili sami v Hiši čokolade
- okusili bomo pijačo, ki se najbolj poda k čokoladi
 
 
Cena: 99,00 €/oseba
 Cena vključuje DDV.
Program izvajamo za najmanj 6 oseb.


Rezervacije in informacije: info@hotellinhart.si; t. 059 187 547.


 
 

Preberite tudiOstali zapisi

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

NA BLAGAJNO
Nadaljuj z nakupom