Domačini vas popeljemo po okusih baročne, barvite Radolce!

 

Zakaj je cvetni prah svetovna uspešnica, zakaj alkimistični muzej domuje v Radovljici, kdo je iznašel lectova srca, pri kateri temperaturi se strdi čokolada, zakaj kuhar prejme Michelinovo zvezdico, na kaj smo najbolj ponosni Radolčani?
 

Okušajte z nami!


Potek:
ČEBELARSKI MUZEJ

- pozdrav udeležencem, predstavitev poteka programa s strani domačega strokovnega vodiča

- sprejem v čebelarskem muzeju z medenim žganjem, okušanje čebeljih pridelkov, ogled muzeja
 
 ALKIMISTIČNI MUZEJ
- hladna zeliščna predjed chefa UrošŠa (1 Michelinova zvezdica), kozarec vina, ogled muzeja
   
 GOSTILNA LECTAR z LECTARIJO
- ogled Lectarske delavnice, juhica po receptu Hiše Lectar iz leta 1822, ko se je odprla Hiša Lectar
 
 LINHART HOTEL & BISTRO (chef UrošŠ)
- glavno jed bo postregla ekipa v 300 let starem prenovljenem Hotelu Linhart (chef Uroš Štefelin, 1 Michelinova zvezdica), kozarec ustreznega vina

RADOLŠKA ČOKOLADNICA
- čokoladno sladico boste pripravili sami v Hiši čokolade
- okusili bomo pijačo, ki se najbolj poda k čokoladi
 
 
Cena: 99,00 €/oseba
 Cena vključuje DDV.
Program izvajamo za najmanj 6 oseb.


Rezervacije in informacije: info@hotellinhart.si; t. 059 187 547.


 
 

Preberite tudiOstali zapisi

Odklopite se od pustega službenega vsakdana.

Srečanja v starem mestu Radovljica

Večer spajanja vin in jedi tradicije chefa UrošŠa

Mi smo za EKO